Ugrás a tartalomhoz
már. 30. 2012

#37 MOM Wellness

Világos, milyen előnyei vannak, ha az ember egy termet kiszemel, s törzsvendég lesz. Arról nem beszélve, hogy összeismerkedik a többi arccal - persze ez szubjektív ügy, valakinek van hozzá kedve, van, akinek nincs - kiismeri a gépeket, súlyokat, plusz az apróságokat, melyik zuhanyzó működik melyik nem, melyik szekrény a tuti.

Ezzel együtt, kár lenne kihasználatlanul hagyni, hogy az AYCM sportkátyával 80+ létesítménybe tudok elmenni csak a székesfővárosban. Két budai ficsúr pajtásom épp a MOM Wellnessbe tartott, szóval lazán csatlakoztam, miért is ne?

Komolyan véve a költő kérdést, tényleg, miért is ne? Például a parkolás miatt. A MOM Wellness nagyban hirdeti a Facebook oldalukon, hogy "2 óra ingyenes Parkolás a MOM Park Bevásárlóközpont garázsában". A pultnál a lányka persze mondja, hogy jaaa, ehhez előbb kellett volna igényelni MOM parkolókártyát (több hét, míg kiküldik) csak így nem érvényesítik, mit képzelek, és különben is pusztuljak el tűzben. A mozik valahogy csak megoldják, kéremalássan.

Amúgy a hely rendben van, nem nagy, mondhatni családias. Elrendezése hosszúkás, látszik, hogy kellett kompromisszumokat kötni a terem berendezésekor. Akinek ez van közel, nyilván nem éri meg máshová menni, de hogy ezért idejönni a város másik végéből, hát az túlzás volt.

Cimboráim nélkül eszembe sem jutott volna, így viszont móka volt. 

süti beállítások módosítása