Ugrás a tartalomhoz
ápr. 14. 2012
Címkék: allé gildamax

#39 GildaMax Allé

Partyhoz vének lettünk már, így tegnap, péntek este már csak egy nyugis pókerre futotta, azt is befejeztük 23:00-re - végünk van, mint a botnak, fölösleges is lenne tagadni. Edzeni azért muszáj, csak kihozom a maxot abból a kis időből, mi még megadatik. Meg különben is, itt ez a blog. :)

Mivel nem csaptam szét magam előző este, csatlakoztam két szerencsejátékos társamhoz szombat hajnalban, 9:30-kor az Allé Gildában. Motivációm háromrétű volt:

  • ha egyedül határozom el, hogy szombat reggel edzeni megyek, minimális az esélye, hogy tényleg felkelek,
  • egy érdekes és számomra új edzéstervet követnek a srácok,
  • még sosem voltam az GildaMax Alléban, s hát hányszor élünk? Ugye hogy egyszer!

Az előző kiránduláshoz képest rögtön szebben indul az ismerkedés, az Alléban ugyanis két óra parkolás ingyenes, alanyi jogon. Apróság, de szimpatikusabb, mit a bolond MOM - nyilván az új budai bevásárlóközpont ezzel is akarja csábítani a népeket a bejáratott MOM-ból.

Nem tudom, hol az edzőterem, így nyilvánvalóan edzőcuccos táskával a kezemben fordulok egy biztonságihoz, hogy merre van a Gilda, erre ő: "Biztos, hogy oda akarsz menni? Elég bonyolult odajutni!" Őszintén, erre lefagytam egy fél pillanatra. Mégis, milyen válaszra számított? "Jah, köszi, akkor inkább hazamegyek, az egyszerűbb!" Végül kiderült, az volt a nehéz, hogy át kellett szállni a lifttel, tehát először felmész a másodikra, onnan meg a harmadikra. Első akadály: leküzdve.

Ahogy az épület maga, így a terem is elég új, s ez látszik is rajta. Berendezés korszerű, elrendezés is, gépek újak, kényelmesek, modernek. Nem mintha bármi baj lenne a Váci útival, de rögtön érződik, melyik az újabb terem.

A terem nem egyszintes, van egy galéria is a kardio gépeknek, alatta meg a legnagyobb rész a gépeké, illetve van egy boxring leválasztva. Sokféle gép van, súlyzók is jól, még kilátás is van, semmi kifogás nem lehet a teremmel kapcsolatban, szerintem jövök még ide.

Még panoráma is van. Ha szép az idő, biztos besütött volna a nap, ritkamókás extra egy konditerem esetében! :)

 

süti beállítások módosítása